Bedrijven

Voor bedrijven
Een medewerker die een dag ziek is, kost je bedrijf gemiddeld € 250,00 per dag.
 
Hier kunnen we jouw bedrijf mee helpen:
  • terugdringen ziekteverzuim
  • bevorderen van een optimale re-integratie
  • voorkomen van werkgerelateerde klachten
 
Het doel van onze programma’s
De gezondheid van je medewerkers blijvend te verbeteren. Bewustwording en gedragsverandering van de medewerker staat centraal om werkgerelateerde klachten te voorkomen of te verminderen. Alleen het aanpassen van de werkplek is niet voldoende!
We maken de medewerkers bewust van hun werkhouding en werkgewoonten. We leggen een relatie tussen houding, beweging en het ontstaan van lichamelijke klachten. De medewerkers leren wat ze zelf kunnen doen om klachten te verminderen of zelfs te voorkomen.
 
Het resultaat
Tijd- en kostenbesparing in ziekteverzuim en gezonde medewerkers die meer tevreden zijn.
 
De aanpak
Bedrijfsoefentherapie vindt in de werkomgeving plaats. De bedrijfsoefentherapeut analyseert de handelingen van de medewerker(s) en de wijze waarop hij/zij deze uitvoert. Na analyse begeleiden wij de medewerkers zowel in groepsverband als individueel. Samen met de medewerkers zoeken we de balans tussen lichamelijke belasting en belastbaarheid. Een goede samenwerking met degene die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor het arbobeleid is van groot belang.
 
Bel vandaag nog om een afspraak met ons te maken! 
We doen je graag een aanbod op maat, passend binnen je budget om het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid binnen je bedrijf terug te dringen.
Bel 06-281 887 10 en begin vandaag met besparen of neem contact op via het contactformulier.