Runningtherapie

Voor wie?
Door allerlei redenen, zit je gewoon niet lekker in je vel. Daardoor heb je weinig behoefte aan beweging. Maar onderzoek toont aan dat bewegen juist een positieve werking heeft op je brein en op je lichaam. Runningtherapie helpt je in beweging te komen.
Wat is runningtherapie eigenlijk?
Je wordt je bewust van de reactie van je lichaam bij (in)spanning. Je krijgt diverse oefeningen waarbij je je grenzen leert herkennen, respecteren en indien nodig te verleggen. Je ervaart de positieve werking van bewegen in de buitenlucht en je krijgt adviezen met betrekking tot het verbeteren van je houding. Download hier de brochure.
Verschillende mogelijkheden
We bieden je twee mogelijkheden aan:

1) Runningtherapie in groepsverband, deze bestaat uit een trainingsprogramma van 8 weken. Je traint één keer per week samen in een groep. Het voordeel van groepsverband is dat je ook veel van elkaar kan leren. Een training duurt ongeveer één uur. Na afloop van deze 8 weken bieden we je de mogelijkheid om verdere ondersteuning te krijgen, dit kan helpend zijn om het bewegen vol te houden.

2) Je kunt ook kiezen voor een individueel traject Runningtherapie waarbij  je een een doelgerichte training krijgt waarin jouw situatie en jouw klachten centraal staan en we hier gericht mee aan de slag gaan. Dit is een op programma op maat.

Hoe groot is de groep?
De groep bestaat uit maximaal 6 personen
Wat kost het?
De kosten worden door enkele zorgverzekeraars vergoed. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Indien je zorgverzekeraar de runningtherapie niet vergoed, bedragen de kosten als volgt:
1) 8-weekse cursus Runningtherapie voor € 150,00.
2) Runningtherapie op maat kost €20,00 per les.
Waar en wanneer?
We verzamelen in het Mastbos bij de parkeerplaats bij restaurant De Boswachter.
De 8 weekse Runningtherapie cursus vindt elke woensdag plaats om 9 uur (schoolvakanties uitgezonderd).

Voor de Runningtherapie op maat maken we persoonlijk een afspraak.

Ik kom in beweging en meld mij HIER aan!